Verzorging

Verzorging

Thuiskomen in een hartverwarmende, sfeervolle en huiselijke ambiance, dat is Maison Patrick, locatie Bleskensgraaf. Of u nu komt voor vervanging van mantelzorg, herstel van een ziekte of operatie of voor een korte vakantie, wij doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Optimaal verzorgd
Ons team van vrijwilligers en professionals staat 24 uur per dag voor u klaar. De thuiszorg-situatie verhuist mee met u als gast. Daarnaast werken we nauw samen met diverse zorginstanties. Klik hier voor een overzicht van de instanties met wie Maison Patrick samenwerkt.

Welzijn
Genieten, herstellen of het vakantiegevoel, daarvoor komt u bij ons. Houdt u van rust, of juist van wat meer dynamiek. Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen en behoeften. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen dat u een aangenaam verblijf geniet bij Maison Patrick.

Onze kamers
We beschikken over vier gastenkamers. Deze éénpersoonskamers zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. U vindt er een TV, relaxfauteuil en een praktisch ingerichte kast voor uw kleding en koffer. In het respijthuis is gratis wifi beschikbaar.

Domotica
Door de toepassing van moderne technieken kunt u op de kamers gebruik maken van een oproepsysteem.