Aanmelden als vrijwilliger

Aanmelden als vrijwilliger

Gastheren en gastvrouwen
Maison Patrick kan bestaan dankzij een groot team vrijwilligers. Geen mensen die het als een verplichting zien om de gasten te ondersteunen en te begeleiden, maar aardige mensen die graag met de gasten op pad gaan om ze een leuke dag te bezorgen. Mensen die het vanzelfsprekend vinden om te helpen met de dagelijkse activiteiten.

De verschillende activiteiten die gedaan kunnen worden zijn: Ondersteunen en begeleiden, Slaapwacht, Interieurverzorging, administratie, tuin- en onderhoudswerkzaamheden, ontspanning,… Deze activiteiten kunnen in een mengvorm uitgevoerd worden. Er wordt altijd met u gekeken waar uw kracht/affiniteit en deskundigheid ligt.

Vanzelfsprekend wordt u aan alle kanten optimaal begeleid en ondersteund door de coördinator en krijgt u een training van vijf dagdelen. Een verzekering hoort bij het standaardpakket en als blijk van waardering geeft Maison Patrick regelmatig attenties. Om optimaal op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen zult u vergaderingen bijwonen en bent u aanwezig bij themabijeenkomsten en trainingen. Uw CV zal er door al deze ervaringen aantrekkelijk uit komen te zien. Het is leuk werk dat veel voldoening geeft. Vooral ook omdat er genoeg ruimte wordt geboden voor eigen initiatieven binnen deze informele maar zeer professionele organisatie.

Wilt u meehelpen?
Meld u hier aan als vrijwilliger.